Maak kennis met de nieuwste functies van Veeam Availability Suite 9.5 Update 4. De nieuwe release bevat toonaangevende functies voor backup, herstel en replicatie

De Veeam Backup & Replication oplossingen helpen uw bedrijf om uitgebreide gegevensbeveiliging te realiseren voor ALLE virtuele, fysieke en cloud-based workloads. Via één console kunt u back-up, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens snel, flexibel en betrouwbaar uitvoeren.

Denk hierbij aan:

  • Krachtige cloud-native gegevensbeveiliging: Veeam Cloud Tier biedt onbeperkte capaciteit voor langdurige gegevensretention door gebruik te maken van rendabele native objectopslagintegraties.
  • Eenvoudige gegevensportabiliteit in de cloud: Met Veeam Cloud Mobility kan ELKE on‑premises of cloud-based workload eenvoudig worden overgezet en hersteld naar AWS, Azure and Azure Stack om de bedrijfscontinuïteit en Availability in hybride cloudomgevingen te waarborgen.
  • Verbeterde beveiliging en data governance: Realiseer beveiliging en compliance met het nieuwe Veeam DataLabs (Staged & Secure Restore). Waarborg compliance door stroomlijning van het GDPR-proces voor verwijdering van gegevens (recht om te worden vergeten), en verklein beveiligingsrisico’s door backups na een kwaadwillige aanval automatisch te scannen en te verifiëren.

 
Onze experts kunnen u begeleiden

De AXI en Veeam specialisten vertellen u alles over Veeam Backup to the Cloud. Veeam Software biedt u eenvoudig en overzichtelijk alle mogelijkheden om gegevens in een multi-cloudomgeving te beveiligen. U verneemt meer over de uitgebreide functionaliteiten en de mogelijkheden in verband met monitoring en andere opties in Microsoft Azure.

De agenda ziet er als volgt uit: 

  • 08u00 - 09u00: Ontvangst met luxe ontbijt
  • 09u00 - 10u00: De nieuwe functies van Veeam Availability Suite 9.5 Update 4
  • 10u00 - 10u15: Pauze
  • 10u15 - 11u00: Veeam Backup to the Cloud
  • vanaf 11u00: Q&A

 

Interesse? Meld u hier aan

Praktische informatie

Datum: 
donderdag 25/04/2019
Locatie: 
AXI - Molenweg 107 - 2830 Willebroek
Prijs: 
kosteloos
Uurregeling: 
08:00 tot 11:00
Praktisch: 
ontvangst vanaf 08:00 - start infosessie 09:00 - einde: 11:00 gevolgd door Q&A
Voor info: 

thomas.vandeput@axi.be - tel: 03 860 40 35.